Jsme Exclusive Networks

Jsme globálním důvěryhodným specialistou na kybernetickou bezpečnost, který usnadňuje řízení přechodu do bezpečného digitálního světa pro všechny uživatele i organizace.

Náš osobitý přístup k distribuci modelem ‘local sale, global scale’ poskytuje partnerům více příležitostí a zákazníkům lepší konkurenceschopnost.

Naše specializace je vaší silnou stránkou – pomůžeme vám, abyste mohli efektivně využívat rychle se vyvíjející technologie a měnící se obchodní modely.

Hrubé tržby 4,5 miliardy eur v roce 2022

Kanceláře ve 45+ zemích

Schopnost poskytovat služby zákazníkům ve >170 zemích

Poměr technických a prodejních pozic 1:2

*Statistiky za celou skupinu Exclusive Networks

Zaostřeno na

Novinky, akce, workshopy, webináře a mnoho dalšího...

Světově špičkový technologický ekosystém

Naše vize pro plně důvěryhodný digitální svět je poháněna nejlepším technologickým portfoliem ve své třídě.

To je vyváženo nově vznikajícími i etablovanými dodavateli na trhu za účelem poskytování optimalizovaných řešení kybernetické bezpečnosti a digitální infrastruktury.

PROHLÉDNĚTE SI NAŠE DODAVATELE

Jedinečný přístup ke službám

Naše služby jsou v rozsahu od řízeného zabezpečení až po specializovanou technickou akreditaci a školení. Hodnotu dodáváme v celém zákaznickém životním cyklu se zaměřením na jedinou věc, na které záleží: výsledky. Globálně orchestrované, místně dodávané, mnohokanálové spotřební volby. Nazýváme to 1. ideologie služeb.

VIZ NAŠE ROZSÁHLÁ NABÍDKA SLUŽEB

Specializovaná technická excelence, akreditace a školení

Naše expertní technická školení dosahují trvale vysoké míry úspěšnosti. Našim partnerům a zákazníkům poskytujeme akreditované dovednosti a znalosti, které potřebují na místě nebo na dálku.

ABSOLVUJTE ŠKOLENÍ U NÁS

Dejte nám vědět, jak vám můžeme pomoci

Ať potřebujete cenovou nabídku, radu, chcete se stát partnerem nebo chcete využít našich globálních služeb, jsme zde, abychom vám pomohli.

X